Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Tickets voor bedrijven

Als grote groep, bedrijf of organisatie kun je tickets kopen op factuur, je komt daarbij in aanmerking voor staffelkortingen.

  • Vanaf 25 DDW regular tickets €22,- per ticket*
  • Vanaf 100 DDW regular tickets €20,- per ticket*

Bij een bestelling vanaf 100 DDW polsbandjes of meer is er een teruggaverecht van 20%. Bedrijven kunnen tickets op factuur bestellen vanaf 25 tickets. Wil je minder dan 25 tickets bestellen? Bestel dan jouw tickets via de online ticketshop. Je ontvangt via de online ticketshop ook een btw bon.

Bedrijven maken een keuze uit e-tickets of polsbandjes:

  • E-tickets worden na betaling van de factuur voorafgaand aan DDW per mail in één keer toegestuurd aan de contactpersoon. Verdere verspreiding dient zelf georganiseerd te worden.
  • Polsbandjes kunnen voorafgaand aan DDW worden opgehaald op een afgesproken tijdstip op het kantoor van Dutch Design Foundation op Strijp-S, Eindhoven. Tijdens DDW kunnen de polsbandjes worden opgehaald op het pick-up point in het Klokgebouw op Strijp-S, Eindhoven. De polsbandjes dienen in één keer opgehaald te worden.
  • De keuze voor e-tickets of polsbandjes kan verder in het proces worden gemaakt.
  • Is er eenmaal gekozen voor e-tickets, dan kan dit niet meer worden omgezet in polsbandjes. 

Het bestelproces verloopt via het webformulier. Aanvragen via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Vragen over tickets kan je per e-mail aan ons stellen. 

Er wordt een factuur opgemaakt en verstuurd. De bestelling is definitief als de factuur voldaan is. De factuur dient voorafgaand aan DDW betaald te worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor andere vragen omtrent tickets neem contact op met tickets@dutchdesignfoundation.com of bel met: 040 296 11 50 - keuze 2 in het keuzemenu.