Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Tickets voor scholen en onderwijsinstellingen

Als school kun je tickets kopen op factuur. We bieden weer een gereduceerd studententarief aan van €15,- per DDW student ticket. Per 20 aantal studenten krijg je een gratis DDW regular ticket voor begeleiders. Hierbij hanteren wij een -5 regeling, dat wil zeggen:

  • 20 leerlingen 1 gratis begeleidersbandjes
  • 35 leerlingen 2 gratis begeleidersbandjes
  • 55 leerlingen 3 gratis begeleidersbandjes
  • 75 leerlingen 4 gratis begeleidersbandjes
    Et cetera

Bestellen en ophalen

Scholen krijgen de mogelijkheid om tickets in de vorm van polsbandjes te bestellen. Deze kunnen worden opgehaald op een vooraf afgesproken tijdstip op het DDF kantoor (vóór DDW) of op het pick-up point in het Klokgebouw (tijdens DDW). De ophaallocatie is dus afhankelijk van de datum. Het bestelproces verloopt via een online formulier, deze kun je vinden door op de knop hieronder te klikken. Aanvragen via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Extra tickets

Je kunt extra DDW tickets bestellen voor €24,50 per begeleider*. Omdat het een gereduceerd tarief betreft, kun je overgebleven tickets niet terug inleveren. Wij raden daarom aan vooraf goed na te denken over de hoeveelheid DDW tickets die gereserveerd worden. 

Bestelproces

Het bestelproces verloopt via een webformulier. Aanvragen via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Vragen kan je wel per e-mail aan ons stellen. Er wordt een factuur opgemaakt en verstuurd. De bestelling is definitief als de factuur voldaan is. De factuur dient voorafgaand aan DDW betaald te worden.

* alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% btw

Komen (jij en) de studenten naar DDW met een tourbus?

Grote groepen kunnen gebruikmaken van de Kiss & Ride. Deze is gelegen aan de Achtseweg Zuid, te Eindhoven. Dit is aan de andere zijde van de Beukenlaan, duidelijk aangegeven met de Kiss & Ride borden van DDW. Op de Kiss & Ride locatie kan de bus tijdelijk ter hoogte van Station Strijp-S parkeren zodat alle studenten kunnen uitstappen. We verzoeken echter dringend om de bus hier niet te laten staan. Verderop aan de Achtseweg Zuid is voldoende gratis parkeergelegenheid voor tourbussen. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden of andere vragen over tickets neem contact op via tickets@dutchdesignfoundation.com of bel: 040 296 11 50 - keuze 2 in het optiemenu.