Zoeken

Sluit zoeken
Video

The IKEA Virtual Greenhouse

Door IKEA

Play video

Masterclasses, live lezingen en interactieve ervaringen ontworpen door experts in gezondheid, duurzaamheid en plantkunde. Velen in staat stellen om thuis een duurzaam en evenwichtig leven te leiden, van bloemen voor een goed humeur tot het verzamelen van voedsel in de stad en de zorg voor bijen.
Het IKEA Virtual Greenhouse bestaat uit masterclasses, live lezingen en interactieve ervaringen die zijn ontworpen door experts in voeding, gezondheid, duurzaamheid en plantkunde.

Als gevolg van de uitbraak van COVID-19 focussen we meer op gezondheid, holistisch welzijn en duurzaam leven. De meesten van ons wonen in stedelijke gebieden met weinig toegang tot de natuur. Dankzij de pandemie hebben we de mogelijkheid gekregen tot zelfbeschouwing — een kans om te reflecteren, veranderen en beoordelen wat we belangrijk vinden. Dit leidt ertoe dat we bewuster consumeren en verlangen naar een meer gebalanceerd leven.

Elke sessie biedt praktische inzichten over van alles — van plantverzorging tot het bewaren van zaden en het maken van een Japanse kokedamabal of een klein terrarium voor thuis. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen te helpen om thuis een leven voor zichzelf te creëren waar ze het beste uit kunnen halen.

De Virtual Greenhouse experts hebben hun unieke content, waarmee ze mensen willen helpen thuis een warme, persoonlijke sfeer te creëren, zelf ontworpen en gefilmd op plekken die voor hen het meest persoonlijk zijn — of dat nu thuis is of in de studio.