Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

MINI Design Rides

Wil je dat jouw ontwerp zichtbaar is door heel Eindhoven tijdens DDW22? Check deze pagina voor meer informatie over onze Design Rides!

Ontwerp een object

Tijdens DDW rijden 35 Design Rides door Eindhoven. Dit zijn auto’s van MINI die naar schatting in 18.000 ritten 60.000 bezoekers van en naar elke DDW-locatie brengen. Alle Design Rides dragen een speciaal object op hun dak. En deze objecten zijn ontworpen door deelnemers van DDW. De Design Rides en de ontwerpen op het dak zijn 9 dagen lang zichtbaar door de hele stad.

Hoe deelnemen?

Wil jij ook een object voor een Design Ride ontwerpen en maken? Geef dan in je aanmeldformulier aan dat je hiervoor geïnteresseerd bent. Ben je goedgekeurd voor deelname aan DDW? Dan ontvang je een mail van het Design Rides-team met daarin een aanmeldlink. Alle voorwaarden en specificaties ontvang je dan ook. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Design Rides. Wel ben je zelf verantwoordelijk voor de materiaal- en productiekosten wanneer je het object gaat maken.

Wil je meer informatie over de voorwaarden en het aanmelden van jouw ontwerp voor een van de Design Rides? Mail dan naar Miriam Gramsbergen.

© About.today