Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

FaberExposize

FaberExposize is dit jaar voor het 6e jaar de officiele SignPartner van Dutch Design Foundation en print de wayfinding en aankleding van verschillende Dutch Design Week (DDW) locaties. Ook voor diverse deelnemers verzorgt FaberExposize de decoratie van hun presentatie. Als organisatie is FaberExposize met DDW mee gegroeid en het aandeel is in de loop der jaren steeds groter en zichtbaarder geworden.

FABEREXPOSIZE: de visuele finishing touch aan je project!

Bij vrijwel elk project wordt tegenwoordig gevraagd om een stuk visuele sfeerbeleving. Het in beeld brengen van het imago van de stad Amsterdam bij het Stadhuis Amsterdam, de aankondiging van de terugkeer van de Formule 1 te Zandvoort, de aankleding van het hoofdpodium bij festivals als Solar of Lakedance en de complete signing van DDW.

FaberExposize is hierin gespecialiseerd en heeft de ervaring om ook dit stuk van uw project soepel en boven verwachting in te vullen. Door middel van fraai geprinte fullcolour visuals creëer je een sfeer én communiceer je een uitstraling die past bij uw organisatie. Denk aan naadloze wandbekleding, permanent of wisselbaar. Of aan geprinte en gesneden kleurfolies op de ramen van de meeting rooms. Maar ook aan de lampenkappen in receptie of kantine en aan de wayfinding en deurbordjes in een gebouw.  
 
Inmiddels heeft FaberExposize, als een van de eerste Groot Formaat Print bedrijven van Nederland, een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Samen met Nederlandse ontwerpers als Studio Job, Piet Boon, Kiki en Van Eijk, MOOOI en veel anderen zijn mooie projecten verzorgd voor onder andere Nuon (aankleding hoofdkantoor in Amsterdam), het hoofdkantoor van Shell, Rabobank Utrecht en het  Stadhuis Amsterdam. In de ontwerp- en architectenwereld is FaberExposize zeker geen onbekende.
 
Heeft u een project waar wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Bram Ariese ( 0653836037) of kijk op www.faberexposize.nl