Zoeken

Sluit zoeken

DDW21 zit erop

Bedankt voor je bezoek!

Het zit er op! De 20e editie van DDW is afgelopen. En wat was het fijn om onszelf weer volledig onder te dompelen in design. De stad door te struinen, op zoek naar inspiratie en de meest fantastische ontwerpprojecten. Tot volgend jaar!

© Tommy Köhlbrugge
01

DDW TV

Kijk alle afleveringen terug!

Tijdens DDW21 zonden we iedere dag DDW TV uit; een talkshow vol boeiende gesprekken en inspirerende items. Presentatrice Brecht van Hulten ging – samen met sidekick Martijn Paulen – in gesprek met onder andere ontwerpers en (oud)ambassadeurs.

© about.today
02

DDW21 trends

Blik terug op alle DDW21 trends

Tijdens DDW schreef design journalist Jeroen Junte elke dag een column waarin hij een aantal zichtbare trends van DDW21 besprak. Ontdek Jeroens kijk op DDW!

© Tommy Köhlbrugge
03

MINI Voices

Verhalen die verteld moeten worden

In MINI Voices spreken ontwerpers hun gedachten uit over duurzaamheid, en vertellen hoe zij hiermee omgaan in hun ontwerpen en processen.

© Studio RENS
04
DDW TV
Tijdens DDW is er zoveel te zien en te doen. Projecten, evenementen, studio's - we zijn omringd door design. Elke avond zonden we tijdens het festival de dagelijkse show DDW TV uit. Een live talkshow met spannende interviews en inspirerende items. Alle afleveringen zijn nu terug te kijken!
Kijk alle afleveringen terug