Zoeken

Sluit zoeken

DDW TV

Bekijk dagelijks DDW TV!

Tijdens DDW kijk je je ogen uit. Projecten, evenementen, studio’s – design is overal om je heen. En wat ons betreft kan het niet genoeg zijn! Daarom streamen we iedere dag DDW TV. Een talkshow vol boeiende gesprekken en inspirerende items.

© about.today
01

DDW21 programma

Class of 2021

De Class of 2021 tentoonstelling in het Klokgebouw geeft een uniek overzicht van de ideeën en materialisatie van designprojecten die op dit moment leven onder designstudenten in Nederland. Bovendien geeft het inzicht in de ontwikkeling van design in de komende jaren: het doorbreken van traditionele ontwerpopvattingen, het bevragen van de norm en het vinden van een eigen, originele stem.

© Cleo Goossens
02

Catawiki

Doe een bod op Dutch design!

Tijdens DDW21 bied je via Catawiki mee op een groot aantal design objecten van deelnemende ontwerpers, zoals Aptum/Ontwerpduo, Alissa+Nienke, Visser & Meijwaard, Studio VANTOT, Studio Thier & van Dalen, en nog veel meer!

© Studio Thier & van Dalen
03

DDW21 programma

Embassy of Inclusive Society

Hoe kunnen ontwerpers bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich opgenomen en vertegenwoordigd voelt? Met deze Embassy pleit World Design Embassies voor een groter aantal ontwerpers met diverse en inclusieve achtergronden. Tijdens DDW21 presenteren zij uiteenlopende designprojecten en een actieve vorm van samenwerking tussen verschillende groepen in onze samenleving.

© about.today
04

Getting around

Meerdere DDW locaties bezoeken?

Speciaal voor DDW-bezoekers verkoopt Hermes een DDW Day Ticket waarmee je de hele dag kunt reizen met Hermes-lijnbussen in Eindhoven en omgeving. Of huur een fiets bij een van de verhuurpunten op het Ketelhuisplein of de Fuutlaan.

© Jeroen van der Wielen
05
DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night
DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night DDW at night
Wat is nieuw op DDW?
DDW is terug in Eindhoven na de virtuele editie. En hoe! Door de hele stad kunnen we weer genieten van bijzondere projecten en boeiende ontwerpen. Dit jaar zijn er een aantal dingen nieuw in vergelijking met andere jaren. We zetten de veranderingen even voor je op een rij!
Lees meer
Visitor mode