Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Duik het DDW-nachtleven in met DDW @ Night

16 October 2021

6 min. leestijd

Ook in de late uurtjes valt er tijdens DDW nog volop te beleven. Wij zetten de beste feestjes en nachtelijke expo’s voor je op een rij.

Trap je DDW-avond af bij Cabinet of Collaborations

Een privérondleiding door de expo, inspirerende talk én een diner: bij Cabinet of Collaborations koppelen we designers aan de industrie en bespreken het werk achter de projecten, de waarde van samenwerking en de resultaten. Schuif elke weekdag om 18.30 aan voor de perfecte start van je DDW-avond!

Hit the City voor een goede dosis muziek

Hit the City is DDW Music in een nieuw jasje. Vrijdag 15 tot en met zondag 17 oktober kun je op allerlei plekken in de stad genieten van gratis optredens van opkomend talent. Van hiphop tot garage, en van singer-songwriter tot indie: laat je verrassen!

Theaterbezoekje tussendoor

Op woensdagavond kun je naar De Leken, een theatrale talkshow met Zomergast Floris Alkemade over wonen. Hierin zoeken filosofen, wetenschappers, kunstenaars, muzikanten, dichters, activisten, idealisten, denkers, doeners én kloosterlingen samen naar nieuwe antwoorden op de vraag hoe we wij ons leven anno 2021 willen vormgeven en hoe we de toekomst graag tegemoet willen gaan.

The Bar @ Ketelhuisplein

Elke avond een feestje met een andere vibe, daarvoor moet je op het Ketelhuisplein zijn. Van 17.00 tot 21.00 (22.00 in het weekend) kun je hier lekker losgaan op de leukste feestjes. Overigens gaat de bar al om 11.00 open, dus kom gerust wat eerder borrelen! Onze tip: DayDayGay op zondag 17 oktober.

Echt geen zin om naar huis te gaan?

Blijf slapen in Plan B! Hier vind je To Many Places, een pop-up hotel met een nomadisch gevoel. Voor € 75 per nacht slaap je in een van de designertenten. Ze zijn eenvoudig, maar bieden alles wat je nodig hebt. Het luxe ontbijt in de ochtend bij SUBBAR zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om aan je nieuwe DDW-dag te beginnen!

DDW-afscheidsfeestje: 575 x SUBBAR

De DDW Closing Party is traditiegetrouw een van de beste feestjes van het jaar, daar wil je bij zijn. Dit jaar gaan we naar SUBBAR voor een avond samengesteld als een tentoonstelling. Frisse, jonge en nieuwe talenten die passen bij de lokale scene; 575 wil mensen op verschillende manieren verrassen, inspireren en verbinden.

 

Ontdek nog meer DDW @ Night

Dit is slechts een tipje van de sluier: bekijk het programma voor alle activiteiten in de avonduren!

Naar het programma