Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week | Dag 7

26 October 2023

© Canal - Koelhuis - DDW23 - Nick Bookelaar
Je hebt nog drie dagen om alles te ontdekken wat creativiteit en innovatie te bieden hebben! Grijp je kans om de verschillende inspirerende tentoonstellingen en bijzondere evenementen van Dutch Design Week (DDW) 2023 te bezoeken.

Wat er gebeurt op 27 oktober

DDW by Night

© Canal - NRE - MakeEindhoven - DDW23 - Nick Bookelaar

Verborgen parel

  • West area - studio mo man tai | In Season →
    Op het eerste gezicht gaat “In Season” over spektakel, betoverende reflecties, kleuren en grafisch ontwerp... maar bij nader inzien vertellen we je een verhaal om je te laten reflecteren over de dagelijkse realiteit.

© Centre - Van Abbe Museum - DDW23 - Almicheal Fraay

Ontdek de station area

De area recap van vandaag licht een tipje van de sluier van alle inspiratie die je in de station area op kunt doen. Wil je niets missen? Bekijk dan het hele programma. 

Bekijk de area recap video →

© Canal - Bart Hess - DDW23 - Nick Bookelaar

Programmalijnen

DDW introduceert tien programmalijnen om te helpen met het vormgeven van de best mogelijke matches tussen de deelnemende ontwerpers en bezoekers. Om jou als bezoeker van DDW gemakkelijk de juiste richting te kunnen wijzen. Naar daar waar jouw interesse ligt. Vind de programmalijnen in het programma op ddw.nl of op de kaart.

Lees verder →

Creative Voices

Vanuit hun eigen, unieke perspectief belichten ze de programmalijnen van het DDW programma en laten ze hun creatieve stem horen. Benieuwd naar wie de Creative Voices zijn?

Ontdek de Creative Voices →

© Strijp-T - BioArt Laboratories - DDW23 - Tommy Köhlbrugge