Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

EY

EY wil een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld. Niet alleen vakmatig, maar ook door maatschappelijke waarde creëren en oog te hebben voor talent en volgende generaties. Vanuit die filosofie omarmt EY de komende jaren meerdere initiatieven in de kunst- en cultuursector, waaronder sinds 2022 als partner van Dutch Design Foundation en Dutch Design Awards. EY biedt alle genomineerden voor een Dutch Design Award een traject op maat aan.

‘Building a better working world’

EY zet zich in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. Hun adviezen en hoogwaardige dienstverlening zijn gericht op helpen vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. EY ontwikkelt uitstekende leiders die er samen voor zorgen dat zij hun beloften aan al hun stakeholders nakomen. Zo spelen ze een cruciale rol bij het bouwen aan een beter werkende wereld voor hun mensen, hun klanten en de gemeenschap.

Samenwerken

EY gelooft dat een beter werkende wereld gebaseerd is op duurzame en inclusieve economische groei. Ze zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en investeren daarbij in onze mensen en in innovatie. En ze zijn er trots op dat ze met anderen samenwerken - van klanten tot stakeholders in het algemeen - om hun kennis, vaardigheden en ervaring te gebruiken om hun doel te bereiken en positieve veranderingen te bewerkstelligen.