Zoeken

Sluit zoeken
This Future is Currently Unavailable

BOLD Shkam

BOLD Shkam herinterpreteert de Albanese 'Shkam' kruk en combineert raditie met modern design.Duurzaam, functioneel en artistiek, met een moderne twst

Image 1: Natural wood and vibrant red contrast. — © Photo Dardha

BOLD SHKAM is een moderne herinterpretatie van de Albanese Shkam-kruk. Ontworpen in Kosovo, combineert deze modulaire, milieuvriendelijke collectie erfgoed met modern design. Gemaakt van gelaagd multiplex, biedt het aanpasbare opties en een naadloze mix van functionaliteit en kunst.

BOLD Shkam herinterpreteert de Albanese kruk 'Shkam' en combineert traditie met modern design.

Elke Stoel is een Testament aan Albanees Vakmanschap
HergeĂŻntegreerd voor de designbewuste wereld van vandaag, weerspiegelt elke stoel in de BOLD Shkam-collectie het Albanese vakmanschap.

GeĂŻnspireerd door Albanees Erfgoed
BOLD Shkam is geĂŻnspireerd op de traditionele Shkam-kruk, geworteld in de Albanese cultuur. Het eert de eenvoud en functionaliteit van het originele ontwerp en voegt moderne elementen toe voor eigentijds meubilair.

Gevormd als Sculptuur
Elke stoel heeft sculpturale vormen, met afgeronde zittingen, unieke uitsnijdingen in de rugleuning en diverse beendesigns. Deze elementen maken het tot een functioneel en artistiek object dat elke ruimte visueel verrijkt.

Aanpasbare Onderdelen
Het modulaire ontwerp van BOLD Shkam maakt gemakkelijke demontage en herconfiguratie mogelijk. De poten, zittingen en rugleuningen kunnen worden gemixt voor gepersonaliseerde combinaties die passen bij elke ruimte en smaak.

Milieuvriendelijk Materiaal
Gemaakt van gelaagd multiplex, zijn de BOLD Shkam-stoelen stijlvol en milieubewust. De afwerking met hergebruikt hout biedt warmte, terwijl de rode optie een opvallend modern contrast toevoegt.

Over SHAPE & SHADE

Wij zijn een experimenteel architectuur- en designstudio die fysieke en digitale creativiteit combineert. We vormen ruimtes tot betekenisvolle plekken, gebouwen die herinneringen oproepen, en producten die nieuwe ervaringen inspireren en de aandacht trekken, met interactieve omgevingen.

Image 2: BOLD Shkam at workshop — © Photo Dardha

Image 3: Showcasing sculptural form and light — © Photo Dardha

Image 4: BOLD Shkam surrounded by old 'Shkams' — © Photo Dardha

Image 5: Natural light and old garden. — © Photo Dardha

Partners