Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

MINI Vision Urbanaut

MINI Vision URBANAUT

De MINI Vision Urbanaut presenteert een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte. MINI ziet zijn toekomst vooral als aanbieder van onvergetelijke momenten. De MINI Vision Urbanaut is breed inzetbaar op verschillende momenten en richt zich op duurzaamheid.

MINI Vision URBANAUT

Met de MINI Vision Urbanaut presenteert MINI een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte. Geïnspireerd door de vraag ‘wat voor ervaringen wil ik met mijn auto?’ bieden ze het conceptuele platform voor de MINI Vision Urbanaut. Onderweg of niet. Wat dit concreet betekent wordt samengevat door de MINI momenten Chill, Wanderlust en Vibe. Het exterieur en interieur van de auto veranderen om aan te sluiten op het MINI moment. Geur, geluid en sfeerverlichting verrijken de stemming van de verschillende momenten. De MINI Vision Urbanaut focust zich niet alleen op een brede inzetbaarheid, maar ook op duurzaamheid. Dat is direct te zien en ervaren. Het beginpunt van het concept was Clever Use of Space waar MINI bekend om staat. De auto biedt maximale ruimte binnen de kleinst mogelijke afmetingen. De hoogte zorgt ervoor dat het interieur op veel verschillende manieren te gebruiken is, met veel bewegingsvrijheid. De elektrische aandrijving zorgt voor lokaal emissievrije mobiliteit. Het interieur van de MINI Vision Urbanaut is gemaakt van een groot aandeel gerecyclede materialen en de gebruikte materialen zijn vrijwel volledig hernieuwbaar en recyclebaar.

Over MINI

MINI is gebouwd voor iedereen. Met een MINI, in allerlei soorten, maten en kleuren, kan je 100% jezelf zijn. Dat noemen we bij MINI BIG LOVE. BIG LOVE draait helemaal om vreugde, positiviteit en diversiteit. Wat je ook doet of waar je ook van houdt, er is altijd een MINI die bij jou past. Want ookal zijn we allemaal anders, we passen goed bij elkaar. MINI houdt van iedereen. En iedereen mag van MINI houden.

Partners
Strijp-S area, Klokgebouw | Hall 4, Klokgebouw 50 , Map No. B1
Map wordt geladen...