Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Expo, music, food & drinks

Exposities, bookshop, cafe, restaurant, workshops en meer. KEVN slaat de handen ineen met o.a. Mini Galerie, Architectuurlessen & uitgeverij Lecturis.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Kelderman en van Noort / KEVN — © Foto: Frank Hanswijk

Soloshows van Job Wouters en Jordy van den Nieuwendijk + Mini Galerie groepstentoonstelling. Bookshop door Lecturis en workshops door Architectuurlessen.

Met cafe, restaurant en een flink terras voor een uitgebreide lunch, borrel, ijskoud bier, koffie, limonade en kleine gerechten.

EXPO

Mini Galerie presenteert tijdens de Dutch Design Week met trots drie gecureerde tentoonstellingen op één locatie. Bij KEVN organiseert de galerie een solotentoonstelling van Job Wouters, een solotentoonstelling van Jordy van den Nieuwendijk en een groepstentoonstelling met werk van diverse grafische kunstenaars.

MUSIC

Avond programma bij KEVN. Op meerder avonden tijdens de DDW'22.

Vrijdag 21 okt Hit the City (live muziek) gratis entree
Zaterdag 22 okt Hit the City (live muziek) gratis entree
Zondag 23 okt Hit the City (live muziek) gratis entree

Wednesday 26 okt. KEVN special :
- Opening outdoor exhibition BAROEM Erase & confuse
- DJ DEES (hiphop, beats & breaks) 17 till 21 h.
- Stuurbaard Bakkebaard (live) 21 h.
- free entrance

meer info op www.kevn.nu

FOOD, DRINKS, BOOKSHOP & MEER

Ontspan na een flinke dag DDW in het cafe en restaurant van KEVN. Geniet van een uitgebreide lunch, borrel, ijskoud bier, koffie, limonade en kleine gerechten die leuk zijn om te delen.

Tijdens de DDW vind je bij KEVN een compacte bookshop met de betere titels. Uitgeverij Lecturis verzorgt de betere boeken met een focus op kunst, (grafisch) ontwerp en fotografie.