Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Furniture for flexible spaces

In deze expositie presenteren wij opklapbare akoestische meubels die zijn ontworpen met het oog op een beter en efficiënter gebruik van onze ruimten.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
MONO - a family of acoustic workspace products — © bogaerts design

Bogaerts presenteert een serie flexible werkplek oplossingen. MONO is een eenvoudig te installeren all-in-one studeer meubel. Gemaakt van multiplex en gerecycled PET vilt zorgt het voor een gebalanceerde akoestische studeer plek. Deze presentatie met een variant als telefoon cel en bureau.

Een collectie van opklapbare en akoestische werkplek objecten

Architectuur bepaald de maatvoering van onze leef ruimte. Wat doen we met deze ruimte en wanneer? Hoe kunnen we ons gebruik van ruimte en tijd beter afstemmen op elkaar?

MONO is een serie meubels gemaakt van multiplex and gerecycled PET vilt. Het multiplex zorgt voor de stevige constructie, het PET vilt zorgt voor een aangename akoestiek. De producten in de MONO lijn zijn zonder bevestigingsmaterialen te installeren. Eveneens zijn ze makkelijk in te klappen zodat ze weer opgeborgen kunnen worden. MONO producten lenen zich er dan ook goed voor om ingezet te worden wanneer er op locaties meer behoefte is aan werk plekken, bijvoorbeeld ten tijden van examens op universiteiten of op kantoren waar de ene week meer mensen werken dan de andere week. MONO producten zijn compact en functioneel waardoor er efficiënter met vierkante meters gewerkt kan worden. Wij nodigen je graag uit om de producten te komen bekijken en testen op strijp T in Eindhoven.

MONO Desk - foldable desk — © Bogaerts design

MONO Phone booth - foldable phone booth — © Bogaerts design

MONO - Study pod - foldable all-in-one workplace