Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Look back, move forward / Kijk terug, ga vooruit

Een mede-gecreëerde tentoonstelling van stedelijke cultuur en kunst uit het aspect van de jeugd

Dit project was onderdeel van DDW 2022

Een driedelige picturale tentoonstelling met de unieke culturele symbolen en collectieve herinneringen aan stedelijke gemeenschappen, mede gecreëerd door studenten en het Global Network van de Nanjing University of the Arts 'School of Design en ondersteund door Nanjing Week en het Nanjing Creative C

Diepgaande geschiedenisnieuw hoofdstuk (stedelijke geschiedenis)

De unieke historische basis en onderscheidende culturele kenmerken van elke stad zijn geïntegreerd om: een kleurrijke culturele sfeer te creëren; Speel een rol bij de ontwikkeling van samenlevingen, naties en zelfs de beschaving zelf. Gezamenlijk vormen ze de basis van een typisch cultureel erfgoed. Na de veranderingen die door vele dynastieën zijn gebracht, waaronder de huidige politieke situatie, zijn deze culturele erfenis het resultaat van historische vruchten van arbeid en belichamen de edelstenen van wijsheid van eerdere generaties die spiritueel de hoogste mate van wereldwijd cultureel erfgoed vertegenwoordigen. Om te beschermen, door te geven en cultureel erfgoed te gebruiken in de grootste mate is van groot belang voor het behoud van historisch geheugen, de versterking van cultureel zelfvertrouwen en de bevordering van uitwisselingen en wederzijds leren onder beschavingen.

Bergen en rivieren-nieuwe look (stedelijke vernieuwing)

Er zijn verschillende historische en culturele tradities en ontwikkelingspatronen in elke stad met de evolutie van deze patronen die aanvankelijk worden toegeschreven aan de geografische omgeving rond elke stad. Onder verschillende natuurlijke en klimatologische omstandigheden evolueerden de unieke natuurlijke kenmerken en humanistische stijlen uit elke stad. Volgens de objectieve wetten en historische ervaring van stedelijke ontwikkeling, zal elk land wiens urbanisatieproces een bepaalde historische fase is ingegaan, tegen de noodzakelijke kwestie van "stedelijke vernieuwing". Voor een geleidelijk groeiende stad, alleen door de feitelijke situatie van die stad te overwegen door de meest humanitaire manier van stadsvernieuwing te verkennen en meer diverse stedelijke ruimte en zakelijke vormen voor de massa te bouwen, zal het de vitaliteit beter kunnen stimuleren.

Diverse kunst -nieuwe visie (stedelijke geest)

De invloed van historische accumulatie en culturele resultaten, getest in de tijd, manifesteert zich als stedelijke geest en wordt weerspiegeld in alle aspecten van de moderne stedelijke cultuur en de samenleving. Historisch gezien worden de grote culturele mixen altijd in een stad geproduceerd wanneer er drastische verandering plaatsvindt. Op welk punt elk aspect van haar samenleving, van volksgebruik tot inheemse cultuur, zal worden beïnvloed door die tumultueuze aanpassingen. Die revoluties oefenen allemaal min of meer een niveau van invloed uit op de stedelijke cultuur en bevorderen de stedelijke geest die zal worden geërfd en stroomt door naar de stedelijke woningen die voortdurend zijn eigen dynamische staat bieden in het proces van evolutie.