Zoeken

Sluit zoeken
Video

DDW23 | Area Recap | Strijp T+R

Door Dutch Design Week

Play video

We hebben weer een goede reden om in een designride te stappen, want in de prachtige natuur achter het Philips de Jonghpark vind je BioArt Laboratories. Een plek waar je in 15 mini-exposities ontdekt hoe design en biologie elkaar versterken in de zoektocht naar een betere toekomst. 

Wie Strijp-R zegt, zegt Piet Hein Eek. Maar in deze creatieve hotspot valt nog veel meer te ontdekken dan alleen zijn werkplaats en expo. Zo word je bij Beyond Disposal van F O R M designlab onderdeel van de kick-off van een onderzoek naar onze relatie met afval, en zie je bij Studio RENS de kracht van een kleuren- en materialenstudie in de praktijk met LINO UNDERCOVER. Voor een fascinerend kleurenspel ben je bij Raw Color ook altijd aan het goede adres. In hun expo Multiply tonen ze hun kleurrijke werk van de afgelopen 15 jaar. 

We sluiten af bij Innovation Powerhouse, waar storytelling rondom duurzaamheid centraal staat in het project The Language of Sustainability. En op het plein voor Innovation Powerhouse verbeeld je met Nature Deficit Disorder een toekomst waarin architectuur en natuur perfect samengaan met lichaam en geest.