Zoeken

Sluit zoeken
Video

Keynote Lecture Sean Carney

Door Sean Carney

Play video

Please note: Viewers from China can join the stream viaĀ https://bit.ly/3k5nzFn

In zijn keynote voor Dutch Design Week doet Sean een oproep: nu de wereld voor enkele van de zwaarste uitdagingen in de gezondheidszorg van ons leven staat, kunnen en moeten ontwerpers met een doelgerichte aanpak stappen ondernemen en ontwerpen.

We beginnen te begrijpen dat grote gebeurtenissen gewoon niet "daar" gebeuren. We worden allemaal beĆÆnvloed door deze uitdagingen. En we moeten allemaal deel uitmaken van de oplossing. Dankzij de unieke manier waarop ontwerpers wetenschap en technologie combineren met creativiteit, intuĆÆtie en empathie, hebben we het potentieel om fundamentele veranderingen teweeg te brengen op mondiaal niveau. Maar om dat te doen, moeten we bereid zijn om onze handen vuil te maken, nieuwe waardenetwerken te creĆ«ren die gebaseerd zijn op fair value sharing, en om samen te werken.

In een wereld waar de luidruchtigste mensen vaak het meeste krijgen, moeten ontwerpers pleiten voor degenen die geen stem hebben. We moeten ontwerpen voor iedereen, niet alleen voor de bevoorrechten.

Maar hoe? Hoe kunnen ontwerpers helpen bij het oplossen van enkele van de zwaarste uitdagingen in de gezondheidszorg van ons leven? Ga met ons mee als Sean drie ontwerpbenaderingen verkent en de verhalen uit het echte leven deelt over hoe we dit vandaag de dag al doen. We horen ook van de winnaars van de Student Design Challenge en sluiten af met een vraag- en antwoordsessie.