Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Covid-19

Blijf op de hoogte van de meest actuele COVID-19 ontwikkelingen met betrekking tot DDW22.

Situatie Covid, oktober 2022

De afgelopen weken loopt het aantal coronagevallen in Nederland op en de verwachting is dat dit de komende weken zo door blijft gaan. In dat kader heeft Dutch Design Foundation afstemming gezocht met de veiligheidsregio. Op dit moment kijken we naar corona als een endemie. Met de huidige varianten zullen veel mensen milde klachten hebben en elkaar kunnen besmetten. Corona verspreid zich als een soort griepgolf. De mate waarin dat gebeurt is niet met zekerheid te stellen.

Dat vraagt om verstandig gedrag van eenieder. Naast handen wassen en geen handen schudden, raden wij iedereen met corona-verwante klachten aan om het rustig aan te doen, dan wel thuis te blijven.

DDW22 gaat, met de kennis van nu, door als een reguliere editie. Nederland blijft open. Mocht er in de komende week heel veel veranderen, dan zijn wij uiteraard voorbereid met scenario’s gericht op anderhalve meter, mondkapjes, routerichtingen, et cetera.  

We rekenen op een geweldige Dutch Design Week, waarbij zowel wij, eventuele maatregelen en mogelijke restricties in acht nemen als de situatie daarom vraagt. We rekenen op begrip en medewerking van al onze deelnemers, vrijwilligers en bezoekers. Voor nu en vooral: blijf gezond en verstandig en geniet van DDW22.