Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Area Sneak Peek: Station

11 October 2021

2 min. leestijd

Designperron © Britt Roelse
8 Areas door heel Eindhoven. Maar waar is wat te doen? Wij helpen je op weg met de Area Sneak Peeks! Tijd voor een bezoekje aan het stationsgebied. Want ook daar is dit jaar weer van alles te zien. Kleine tip: gebruik de aanduiding D1, D2 enz om de plekken op de plattegrond terug te vinden. Handig!

Beursgebouw // D1

Nieuwe locatie deze DDW is het Beursgebouw. Hier vind je de Graduation Expo van Design Academy Eindhoven. Traditioneel een grote publiekstrekker, en met reden! Hier vind je het werk van meer dan 160 afgestudeerden van een van ‘s werelds meest prestigieuze ontwerpscholen. Mis het niet!

Designperron // D8

Ontdek alles over textielontwerp en verschillende bewerkingstechnieken in de expo Material meetings van afgestudeerden van de Swedish school of textiles. Of bezoek You are the product of your own training van Pascal Eijgerook en breng net als hem een ode aan de sleur!

Hoe ontwerp je verantwoordelijk in een tijd waarin massaproductie de beschikbaarheid van bronnen aantast? Cabinet of Collaborations laat zien hoe samenwerkingen tussen ontwerpers en bedrijfsleven mogelijke antwoorden bieden. 

 

 

Meer ontdekken van het Station area? Duik het programma in. Klik op Area / Station en selecteer jouw eigen favorieten.

Naar het programma!