Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Area Sneak Peek: Sectie-C

12 October 2021

3 min. leestijd

Sectie-C © Max Kneefel
8 Areas door heel Eindhoven. Maar waar is wat te doen? Wij helpen je op weg met de Area Sneak Peeks! Vandaag nemen we een kijkje bij de makers en ontwerpers op Sectie-C, een area vol sfeer en gezelligheid. Struin van studio naar studio en zie de ontwerpers aan het werk in hun werkplaatsen. Kleine tip: gebruik de aanduiding E1, E2 enz om de plekken op de plattegrond terug te vinden. Handig!

Sectie-C // Hall 10 // E10

Ontwerpstudio Studio Speciaal brengt uiteenlopend werk van allerlei kunstenaars en ontwerpers samen in de exposite Displaced. Grenzen vervagen, tegenstellingen worden opgezocht en scheef is hier het nieuwe recht.

Sectie-C // Hall 10 // E11

MUSA intimates
Onderbroeken van een bananenplant? Het kan gewoon! In ieder geval als het aan de ontwerpers van MUSA intimates ligt. Zij transformeren het groenafval van de bananenboom tot een waardevolle en duurzame grondstof voor lingerie. 

Mutual darkness of objects
Frustraties over een badkamermat vormen het uitgangspunt voor Mutual darkness of objects van Lindsey Bundel. Deze maker laat zich in het werk lijden door vervreemding en chaos om zich heen. In dit project zie je dat op speelse wijze terug in 28 keramische badmatten op schaal.

Beyond Metals
Studio Thus That toont de wereld achter metaal in de expo Beyond Metals. Hier zie je het afval van de productie van metalen zoals aluminium en koper verbeeld in allerlei huishoudelijke artikelen. 

Food Court Sectie C // 9

Naast de vele studio’s waar je lekker in en uit kunt lopen, staat Sectie-C ook bekend om de goede sfeer en gezelligheid. Niet in de minste plaats omdat je er even een lekker speciaalbiertje kunt scoren. Gaat prima samen met een authenthieke taco of pizza!

Meer ontdekken van Sectie-C? Duik het programma in. Klik op Area / Sectie-C en selecteer jouw eigen favorieten.

Naar het programma!