Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Area Sneak Peek - Hallenweg

14 October 2021

5 min. leestijd

© Ralph Roelse
Er zijn 8 areas in Eindhoven. Maar wat is waar te zien en doen? Wij helpen je op weg met de Area Sneak Peeks! We duiken Hallenweg in: alles onder de letter G op de plattegrond.

Vij5 showroom // G1

Vij5 viert zijn vijftiende verjaardag deze DDW. Voor de gelegenheid vroegen ze ontwerpers om een hervulbare kaars te ontwikkelen. Het resultaat is een scala aan unieke kaarsen – dat wil je zien! Vij5 biedt standaard een collectie van interieuraccessoires, lampen en meubels, wat het de perfecte stop maakt om even te shoppen.

Atelier NL // G2

Atelier NL draait om natuurlijke materialen. Dat zie je dan ook terug in de exposities hier. Stichting Pleed laat zien hoe we wol blauw kunnen verven door eeuwenoude technieken en lokale grondstoffen. WaterSchool van Studio Makkink & Bey laat zien hoe we het watergebruik van (bouw)materialen kunnen terugdringen. En The Linen Project onderzoekt de economische levensvatbaarheid van kleinschalige lokale vlasteelt en linnenproductie in Nederland.

De Fabriek // G3

In De Fabriek vind je dit jaar 2 tentoonstellingen. De eerste is van Simone Schuffelen, die een 3D-illusie creëert met 2D-decorstukken. Haar werk is gebaseerd op theater uit de 18e eeuw. Daarnaast vind je in De Fabriek een expositie van masterstudenten textieldesign van  LUCA School of Arts in Gent.

Meer areas ontdekken?

Duik het programma in, en selecteer je favorieten!

Naar het programma