Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Area Sneak Peek: Plan B

15 October 2021

3 min. leestijd

© Iris Rijskamp
Er zijn 8 areas in Eindhoven. Maar wat is waar te zien en doen? Wij helpen je op weg met de Area Sneak Peeks! Op naar Plan B, terug te vinden onder de letter G op de plattegrond.

Plan B // H1

9 dagen, 216 uur, 12.960 minuten … Elke dag van DDW draait in de expo The greater number in numbers om een bepaald getal. Artiesten, designers en performers zijn gekoppeld aan een cijfer dat past bij hun activiteit of event. Hoe? Dat ontdek je als je er bent! Kun je er geen genoeg van krijgen? Overnacht dan in een van de designtenten in het pop-up hotel. Bekijk ook de andere projecten in het gebouw, er is genoeg te zien!

Studio mo man tai // H2

Studio mo man tai staat bekend om kleurrijke ontwerpen waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. En daar krijg je nooit genoeg van. In de installatie Too much is never enough is dat ook overduidelijk! Je krijgt er een kijkje achter de schermen bij de ontwerpers die de installatie volledig bouwden met restmateriaal.

Fashion Tech Farm // H3

De naam zegt het al. In de Fashion Tech Farm ontmoeten mode en technologie elkaar. In de expo Fashion, wearables and textile innovation vind je meer dan 20 projecten terug, van modestudenten tot multinationals. De insteek? De toekomst van tech-mode, onder invloed van corona. Wat dragen we over een aantal jaar? Ontdek het bij de Fashion Tech Farm!

Meer ontdekken van Plan-B? Duik het programma in. Klik op Area / Plan-B en selecteer jouw eigen favorieten.

Naar het programma!