Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Shoes for Self- confident dreamers

Luck in Look maakt en ontwerpt schoenen op maat uit exclusieve upcycling materialen. De schoenen zijn gemaakt in Nederland.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
@mashagavrile

Mijn doel als designer is een oplossing vinden om tegelijkertijd modieuze schoenen te ontwerpen die ook comfortabel en milieuvriendelijk zijn. Zo maak ik stijlvolle schoenen voor vrouwen en mannen die niet willen leveren voor comfort en style.

Elk paar is uniek

Vrouwen moeten meestal kiezen voor comfort of voor design, twee dingen die elkaar meestal tegenspreken. “Luck in Look” schoenen en sneakers is een nieuw concept. Centraal staat milieuvriendelijkheid en vakmanschap. Elke schoen is handgemaakt volgens de wensen van de klant. Behalve het maken van de schoenen, voeg ik ook handborduurwerk toe om elk paar schoenen uniek te maken.

Luck in Look is een antwoord op de volgende vragen:

Waar kan ik stijlvolle comfortabele schoenen hebben van natuurvriendelijke materialen? Waar kan ik schoenen kopen die tegelijkertijd goed zijn voor het milieu en comfortabel?
Hoe kan ik prachtig ontworpen schoenen hebben die ik niet na een tijdje moet uitdoen?

Mijn klanten kunnen schoenen op maat kopen via mijn site. Uit verschillende materialen, kleuren en stijlen kan worden gekozen. De voeten worden gemeten omdat elke voet anders is. Ik geef ook advies over de gekozen concept en design. Mijn klanten blijven zeggen dat « Luck in Look schoenen passen als een handschoen »

Yulia Zelenina (Schoenen Ontwerpster)

Yulia Zelenina

Yulia Zelenina

Yulia Zelenina