Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) The next upper class

Are you ready to listen?

Dit project was onderdeel van DDW 2022

Binnen een fluĆÆde samenleving zoekt een nieuwe generatie makers hun plek in het sociale systeem. Maar is er ruimte voor deze makers of zijn ze slechts cosmetisch voor de mogelijkheden die we in theorie bieden?

What to expect?

Een nevenschikking tussen het alledaagse en het onverwachte.

Zijn het jonge generatierebellen die van plan zijn de oude elite omver te werpen om een volgende hogere klasse op te bouwen, of creƫren ze iets vloeienders? Moet er iets aangeboden worden? Of moeten we ze gewoon niet belemmeren en ze hun eigen kansen laten creƫren, zodat wat ze zaaien geoogst kan worden en het hunne kan worden genoemd?

Find us at the Westside.

De naam Woensel-West wordt officieel niet erkend als wijk omdat deze naam in 1986 een pejoratieve reputatie had. De wijk kenmerkt zich nu als een kleurrijke en gezellige volksbuurt. De Edisonstraat ligt centraal in de wijk, op nummer 156 staat een speels en opvallend pand genaamd De Showpony.

De Showpony staat voor het einde van wat ooit was en het begin van een nieuw tijdperk. Een onconventioneel exterieur kenmerkt het gebouw en vertegenwoordigt de no-nonsense maar onderscheidende mentaliteit van de wijk.

You are invited!

In het altijd levendige Woensel-West is het dubbel feest tijden deze Dutch Design Week. Naast dat we The Next Upper Class vieren, hebben ook onze buren van House West_ hun deuren geopend.

Op DDW woensdag zal de Woenselse adel het glas heffen. The Next Upper Class en House West_ zijn klaar om u te ontvangen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze social mediakanalen.