Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Ontdek hoe designers vormgeven aan onze toekomst

15 October 2024

Ratten die levens redden, een warm pak voor mensen zonder thuis en een uitnodiging om uit je eigen bubbel te stappen: de posters voor DDW24 geven een inkijkje in waar design over kan gaan. Want wat vandaag nog onwerkelijk lijkt, kan morgen zomaar echt bestaan.

Dat ontwerp mooi en verrassend kan zijn, is voor de meeste mensen geen nieuws. Maar dat het ook warmte en bescherming kan bieden, je heel anders over iets kan laten denken of zelfs levens kan redden, is een ander verhaal. De projecten die dit jaar op de posters voor Dutch Design Week 2024 (DDW24) staan, vertellen dat verhaal. 

Ontwerp van de toekomst

Alles om ons heen is ontworpen. Van de stoel waar je op zit, tot de smartphone in je handen, tot hoe onze samenleving eruitziet. Dutch Design Week gaat over alle soorten ontwerp die je maar kunt bedenken, die bijdragen aan hoe we met elkaar en met de planeet omgaan. Hier ontmoet je ontwerpers die de wereld mooier, duurzamer en socialer willen maken. Dus geloof niet alles wat je denkt, duik in de wereld van ontwerp… en ontdek hoe ontwerpers vormgeven aan onze toekomst.

Nieuws

Sheltersuit: from trash to treasure

15.10.24
Nieuws

Bubble Buzz: ready to burst your bubble?

15.10.24
Nieuws

RescueRATs: rats to the rescue!

15.10.24
Visitor mode