Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Bubble Buzz: ready to burst your bubble?

15 October 2024

Bubble Buzz - Factorr | Marjolein Vlaming - © Nick Bookelaar
Voor Koelhuis District Eindhoven ontwierp Marjolein Vlaming van Factorr Bubble Buzz, een locatiegebonden gevelinstallatie die bezoekers uitnodigde voor de Bubble Trouble tentoonstelling tijdens Dutch Design Week 2023. Bubble Buzz is nu nogmaals te bewonderen op de posters voor Dutch Design Week 2024. Want ook dit jaar is er in Koelhuis District veel te zien.

Bubble Buzz

Bubble Buzz was het werk van Factorr, een creatief bureau dat de fysieke ruimte gebruikt als medium voor boeiende multisensorische verhalen die merken, concepten en plaatsen tot leven brengen. Hun doel met de Bubble Buzz installatie: de aandacht vestigen op een opkomende kunstinstelling: Koelhuis District Eindhoven.

Koelhuis District Eindhoven

Tijdens Dutch Design Week 2024 biedt Koelhuis District Eindhoven een podium aan getalenteerde kunstenaars en makers, die op unieke wijze reflecteren op de snel voortschrijdende digitalisering en de impact daarvan op de samenleving. Ze dagen je uit om nieuwe manieren van verhalen vertellen te verkennen, de implicaties van AI en de grenzen van immersiviteit te ervaren.  

Visitor mode