Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Dreamgaze App

Transformeer je dromen in persoonlijke inzichten en tastbare herinneringen

Heb je je ooit afgevraagd wat de betekenis achter je dromen is? Bij Dreamgaze gebruiken we AI-gestuurd droomjournaliseren als een unieke toegangspoort voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Kom naar DDW om te ontdekken hoe je technologie en droomjournaliseren kunt gebruiken om je innerlijke zelf

Waarom dromen?

Uit tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar dromen weten we dat dromen nauw verbonden zijn met mentaal welzijn.

Hoewel dromen geen eenduidige, definitieve betekenis hebben, zijn ze een reflectie van onze emotionele toestand, terugkerende gedachten en verborgen zorgen. Dit maakt ze een waardevol hulpmiddel voor zelfexploratie.

Als expert op jouw eigen ervaringen ben jij het beste uitgerust om je dromen te analyseren. Onze app is ontworpen om geen definitieve conclusies te geven, maar om je te begeleiden met inzichtelijke vragen die je helpen om je droom te analyseren en inzichten te krijgen over je innerlijke uitdagingen, wensen en angsten.

Wat te verwachten op onze tentoonstelling

In onze dromerige container bij Around Coffee ervaar je de Dreamgaze-app als een meeslepende installatie. We hebben ook een professionele droomanalist uitgenodigd die ons tijdens het eerste weekend van Dutch Design Week vergezelt, om je te helpen reflecteren en de boodschappen te interpreteren die je onderbewustzijn mogelijk probeert over te brengen.

Onze container staat naast een heerlijke Mexicaanse taquería en een specialiteit koffie foodtruck. Voel je vrij om tijdens de lunch of het diner langs te komen voor lekker eten en gesprekken over dromen.

Over Dreamgaze

Onze missie is om de wereld van dromen tastbaar te maken in de echte wereld als een hulpmiddel voor zelfontdekking, zelfexpressie en heling.

We zijn een toegewijd team van drie medeoprichters, elk met jarenlange expertise in gebruiksgerichte ontwerp, generatieve AI en softwareontwikkeling. We zijn enthousiast om de Dreamgaze-app als ons eerste product te presenteren en we werken eraan om de mogelijkheden ervan uit te breiden met innovatieve nieuwe functies.