Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

There is no mistake, there is only make

Van concept tot realisatie – Philips’ designproces, waarin de mens centraal staat.

Philips

We nemen je mee achter de schermen van het ontwerpproces van Philips. Van ideeën tot echte toepassingen, we tonen hoe design de toekomst vormgeeft door met innovatieve oplossingen in te spelen op de behoeften van de gebruiker. We laten je zien hoe ons vakmanschap bijdraagt aan gezondheid en welzijn.

Maak het proces mee

Je krijgt een ongekende toegang tot het ontwerpersatelier van Philips, waar je de fijne kneepjes van verpakkingsmock-ups, kleurcorrecties, prototypes en nog veel meer kunt bekijken. Je kunt de transformatie volgen vanaf het eerste gebruikersonderzoek, via de ontwikkeling van innovatieve ideeën tot en met tenslotte de oplevering van levensverbeterende producten, aansluitend op het thema van de Dutch Design Week van dit jaar - "Real, unreal."

Ontdek het vakmanschap van de designers

De tentoonstelling is opgebouwd rond de belangrijkste fasen van ons designproces. Je ontdekt wat er gebeurt in de onderzoeksfase, waar de nadruk ligt op inleving in de behoeften van de gebruikers. Dit wordt gevolgd door de concept fase, waar creativiteit de grenzen van innovatie verlegt. De reis vervolgt zich door de ontwikkelingsfase, met focus op specialistisch vakmanschap, met als verenigd resultaat de oplevering van de producten. Onderweg zie je hoe de vele designspecialismen bijdragen aan het eindresultaat.

Vier innovatie

In de laatste fase vieren we de lancering van onze voltooide ontwerpen en laten we de impact van onze Service Design-aanpak zien. De expositie toont prijswinnende producten, geeft inzicht in het voortdurend verbeteringsproces van Philips en biedt bezoekers een kijkje in de diverse ontwerpspecialismen.

Over Philips Museum

Philips is een toonaangevende aanbieder van technologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen. Midden in Eindhoven, op de plek waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde, staat het Philips Museum. Hier word je meegenomen in het verhaal van het bedrijf. Je ziet hoe Philips zichzelf telkens opnieuw uitvindt en met innovatieve technologie een belangrijke rol speelt bij maatschappelijke veranderingen.

Philips

Philips

Partners