Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Breathing workshop with Geoffrey Lillemon

Next Nature Museum organiseert tijdens de Dutch Design Week de Breating Workshop door Geoffrey Lillemon, waarna je opgeladen je bezoek aan de DDW kunt voortzetten. Bezoek deze korte sneak preview van ons Digital Wellness Center dat half december opent in ons museum. Dagelijks tussen 11 en 18 uur

Breathing workshop met Geoffrey Lillemon bij Next Nature Museum

Met constante meldingen en TikTok verzwakt onze concentratie in rap tempo. Hoe nog te relaxen tussen al die prikkels? Zowel aandacht als ontspanning, zijn inmiddels schaars goed.

We vinden het ondenkbaar om onze digitale foto’s te wissen. Laat staan dat we erin slagen ons af te sluiten voor de enorme stroom berichten. Ondertussen swipen we vrolijk door. En zien we liever af van ons seksleven, dan van de mobiele telefoon.

Iedereen heeft steeds meer moeite om te focussen. We lopen over van nutteloze informatie en zijn opgejaagd, overbelast en oververmoeid. Hoe houden we nog greep op onze aandacht? Hoe laden we ooit weer op?

In plaats van overvloed aan prikkels, pleit kunstenaar Geoffrey Lillemon juist voor rust, herstel en bezinning. Lillemon organiseert exclusieve ademsessies die je laten her-ontdekken hoe het is om volledige rust te ervaren en een hernieuwde, toekomstbestendige gemoedstoestand te bereiken. Kom relaxen, even weg van de DDW drukte en wees erbij! Want de sessies zijn - alleen - tijdens Dutch Design Week te bezoeken, als sneak preview op het Digital Wellness Center dat we in december openen.

Over Geoffrey Lillemon

Geoffrey Lillemon (1981 VS/Nederland) is een cultfiguur en kunstenaar. Hij is gespecialiseerd in CGI, mediakunst en vervaagt de grenzen tussen commerciële en beeldende kunst. Hij staat bekend om zijn innovatieve werk en het definiëren van nieuwe esthetiek en visionaire ideeën. Met zijn bijzondere aanpak geeft hij nu ook de toekomst van gezondheid en kunstvorm.

Over Next Nature Museum

Next Nature is het verhaal van de mensheid die zijn wereld verandert met de vruchten van kennis en technologie. Wij zijn een non-profit van creatieven, denkers, onderwijzers en supporters die vooruit -en niet terug- willen naar de natuur. Onze verkenningen komen tot leven in exposities, evenementen, onderwijs en publicaties. Met leden in 44 landen hebben we een wereldwijde impact. In ons museum in Eindhoven kun je onze visie 'in het echt' ervaren. Samen creëren we een gedroomde toekomst op aarde