Zoeken

Sluit zoeken
Terug
Hoe zullen we in de toekomst samenleven?

Connected Living

De Connected Living route brengt je een selectie van hoogtepunten uit het virtuele programma van DDW. Ontdek de verschillende takes van ontwerpers over hoe je in de toekomst samen kunt leven en stel jezelf de vraag hoe je je verhoudt tot de ruimte en de objecten om je heen.

In een tijd van snel veranderende sociale normen, groeiende politieke verdeeldheid en zorg voor het milieu vinden we nieuwe manieren om samen te leven, te werken en te spelen. We vragen ons af hoe we ons verhouden tot de objecten en de ruimte om ons heen en vinden nieuwe manieren om ons te verbinden met deze cruciale elementen van het dagelijks leven. Ontdek de impact die dit zal hebben op onze huizen en werkplekken, terwijl we een meer coöperatieve en milieuvriendelijke levensstijl verkennen.

De selectie van projecten brengt je een gevarieerde mix van verbonden wonen en vraagt zich af wat verbonden wonen eigenlijk is. Hierbij ligt de focus niet zozeer op digitale toepassingen die ons leven makkelijker maken, maar wordt alleen ingezoomd op hoe wij als mensen ons verhouden tot de wereld van objecten en ruimte om ons heen. Van het repareren van uw huishoudapparaten, tot diamanten gemaakt van persoonlijke bezittingen en groeiende materialen ter plaatse om te begrijpen wat er nodig is om een product te maken, klik op de onderstaande link en ontdek de Connected Living route.

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Connected Living? Bekijk dan de Connected Living Talk op donderdag 22 oktober en ervaar een materiaal-therapeutische sessie van inhoudelijk partner Ma-tt-er.

Bekijk deze andere tours