Zoeken

Sluit zoeken
Terug
Hoe kunnen digitale systemen onze fysieke en virtuele wereld verbeteren?

Adapted Realities

Bekijk alle deelnemers van deze tour

Adapted Realities

gesponsord door
De Adapted Realities route brengt je een selectie van het virtuele DDW-programma. Ontdek hoe ontwerpers hun antwoorden op deze gemengde realiteiten vormgeven.

Digitale technologieĆ«n veranderen de manier waarop we met elkaar communiceren en de wereld ervaren. Ontdek wat er gebeurt op het snijvlak van technologie en digitalisering, en hoe dit onze fysieke en virtuele interacties zal beĆÆnvloeden.

In een wereld die lijkt te worden gedomineerd door technologie, zijn ontwerpers op zoek naar virtuele intimiteit en digitale inclusie. Met behulp van het drieluik van ruimte, tijd en materie reflecteren ze op ons dagelijks leven en vinden ze antwoorden om digitale mogelijkheden te hebben die met en voor ons werken. Niet alleen in schermtijd, maar ook in vertalingen van digitale technologieƫn in apparaten en materialen, waarbij ze harde gegevens gebruiken om een zachte en relevante output te creƫren.

Wilt u zich nog meer verdiepen in de Adapted Realities? Bekijk dan de Adapted Realities Talk op zondag 18 oktober op DDW TV! De talk wordt gehost door Dutch Digital Design.

Bekijk deze andere tours