Zoeken

Sluit zoeken
Terug
Hoe stimuleert de technologie nieuwe vormen van ambacht en creativiteit?

Interactive Experiences

De Interactive Experience route brengt je een selectie van hoogtepunten uit het virtuele DDW-programma. Ontdek de interactieve onderdelen van ons programma, waar ontwerpers een ervaring creëren die verder gaat dan je scherm.

Terwijl de digitale technologieën zich verder ontwikkelen, gaat het ontwerp experimenteren op grote schaal door. Tegelijkertijd hebben we persoonlijk te maken met een online gedreven samenleving die creativiteit ervaart vanuit de intimiteit van ons huis op het scherm van onze computer. In dit virtuele traject kunt u zich onderdompelen in ervaringen die u meenemen naar een andere wereld of zelf actief worden door het bijwonen van interactieve sessies en workshops van onze gewaardeerde partners.

In ons DDW Talks programma over Interactieve Ervaringen vertellen we hoe computationele ontwerpmethoden architecten, kunstenaars en ontwerpers een ongekende vrijheid van creatie hebben gegeven. Maar kunnen ze mensen in staat stellen om echt te worden wie ze zijn, met elkaar in contact te komen en dichter bij de natuur te komen?

Ontdek hoe innovatieve ontwerp- en productietechnieken een trend aansturen naar ervaringsgerichte kunst, design en architectuur die het welzijn verbeteren en de sociale interactie aanwakkeren. Een panelgesprek met Patrik Schumacher, directeur van Zaha Hadid Architects, mediakunstenaar Refik Anadol, Takashi Kudo, communicatiedirecteur bij kunstcollectief teamLab en Ralph Nauta, mede-oprichter van Studio Drift, zal nagaan hoe technologie, wetenschap, kunst en de natuurlijke wereld kunnen convergeren in interactieve, impactvolle ruimtelijke ervaringen.

Dus als u meer wilt weten over Interactieve Ervaringen: Stem af voor het Interactive Experiences Talk op zaterdag 24 oktober op DDW TV!

Bekijk deze andere tours